Ova stranica koristi kolačiće. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvaćate našu upotrebu kolačića. Saznajte više.

Izjava o privatnosti

Tvrtka Tupperware je isključivi vlasnik svih informacija koje se prikupljaju kroz ovu web-lokacija. Informacije prikupljene ovim putem nisu namijenjene prodaji, iznajmljivanju ili dijeljenju drugim strankama već se koriste isključivo za potrebe Tupperware-a.
Ova web-lokacija sadrži linkove na druge web-lokacije. Tvrtka Tupperware nije odgovorna za postupke u vezi privatnosti tih web-lokacija. Ova izjava o privatnosti primjenjiva je samo na informacije koje se prikupljaju na ovoj web-lokaciji.

Cookies
"Cookies" je naziv tehnologije koja omogućava našem websiteu pohranjivanje informativnih oznaka u vašem web pregledniku. Na taj način vaš preglednik dobiva identifikator koji naša web-lokacija prepoznaje dok ga pregledavate, ali vas ne identificira. Kolačići nam pomažu kod praćenja prometa te na taj način možemo bolje oposluživati svoje korisnike. Ako ne želite primiti kolačić od Tupperware web-lokacije, ili bilo koje druge lokacije, imate mogućnost postavljanja svog preglednika da vas obavijesti kad god primi kolačić te vam na taj način omogućava da odlučite želite li ga prihvatiti ili ne.

Promjene izjave o privatnosti
Tvrtka Tupperware može mijenjati sadržaj ove izjave. Preporučujemo posjetiteljima ove web-lokacije da s vremena na vrijeme ponovno pročitaju ovu izjavu o privatnosti kako bi saznali o novim ili promijenjenim pravilima.

KOLAČIĆI
Ova stranica koristi kolačiće. Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka koja se šalje sa web stranice te se može pohraniti na tvrdi disk vašeg računala od strane vašeg web preglednika.
Mi koristimo kolačiće kako bi pohranili vaše postavke i želje te za prijavu na našu web stranicu. Ovi kolačići ne sadrže vaše osobne podatke. Možete isključiti ove kolačiće, pomoću vašeg web preglednika, ali budite svjesni da to može negativno utjecati na funkcioniranje naše web stranice.

PRAĆENJE KOLAČIĆA
Osim toga, mi koristimo Google Analizu (Analytics), uslugu web analize koju nam nudi “Google”. Google Analiza koristi “kolačiće domene”. Ovi kolačići vam mogu pomoći analizirati kako drugi posjetitelji koriste web stranice, što se ne može pročitati na drugim domenama.
Google prikuplja sve informacije, koliko je to moguće, na bazi anonimnosti. Konkretno, osigurati će se da nema osobnih podataka, kao ni vaše IP adrese. Anonimne informacije biti će poslane Google-u i pohranjene na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama.
Google može podijeliti ove informacije s trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili kako bi mogli analizirati ponašanje korisnika koji koriste Google. Mi nemamo kontrolu nad ovim procesom.

Možete isključiti sve Google Analize pomoću ovog linka:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

 

 

Top